40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

úterý 30. srpna 2011

SpaceMarine demo

Včera jsem si stáhnul na xboxu demo SpaceMarine a musím říci že se mi to moc líbí, prostě řezba na odreagování v pěkně udělaném světe w40k. Orky si zde podáváte jako na běžícím páse, včetně rozřezávání chainswordem, rozdupávaní hlav a podobně, i když jen do doby než na vás naběhne přerostlý nob, to už máte co delat abyste se s ním vypořádali a kdyz pak v jedné pasáži na mě naběhnuli rovnou dva, měl jsem na střední obtížnost vážně co dělat. Jak se dalo tušit jsou to Gears of War převléknutý do w40k hávu, ale pro fandu tohoto světa je to parádní podívaná.



SpaceMarine vychází 6. září na XBOX, PS3 ale i PC. Bude obsahovat i multiplayer kde si to proti sobě budou rozdávat Space Marines proti Chaosu, a za obě strany to vypadá na velkou volnost při customizaci vašeho power armoru, nebo i výběru vaší kapituly.

Mimochodem hra vyjde i ve sběratelské edici, kde bude bude navíc obsahovat artbook v pevné vazbě, cd se soundtrackem, sběratelské karty a DLC v podobě zlatého rotomeče a zlatého boltru do hry.

Já mám už asi dva měsíce před objednáno a i když od SpaceMarine neočekávám hru roku, jako fanda warhammeru se na tuto hru moc těšim.

3 komentáře:

  1. jo tohle demo valim v kuse uz asi 14dni. na pc to vyslo pres steam a je to jak rika greg fakt pecka. na PC teda vychazi 9.zari pres xzone.cz ..na steamu by to slo asi stahnout driv. cena mam pocit 890czk. na ten multiplayer se taky tesim, treba by slo spojit PC site s xboxem hehe..btw na hard sem to dohral aspon 10x,noby si podas kdyz pouzijes ten utlra full zeal..nebo rage..nebo jak se to jmenuje. dalsi demo mise s tim jumppackem je taky hodne povedena..tesim se na dalsi kola jak maly decko:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já to teda vyzkoušel na PS3, není to zlé, jen škoda, že neokopírovali krycí systém ala Gear of war nebo Uncharted.
    Takhle je to dost old school, snad plná verze bude mít dostatečně zajímavé levely.

    OdpovědětVymazat
  3. no šak oldschool je prece nejlepsi..hehe.no ma to par chyb..myslim ze tvoji pomocni marinaci nemuzou nikdy umrit, ale jako řež je to slusna ..a pri vyšších obtiznostech musis hodne mikrovat..skovavat se za prekazky do coveru..protoze vbehnout mezi deset shootu je proste dost rychla smrt rage-nerage..:)

    OdpovědětVymazat