40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

pondělí 1. srpna 2011

Necroní vozidla

Server Bell of Lost Souls přináší nové informace z nového Necroního kodexu, konkrétně se jedná o popis transportních vozidel, které mají být, dle rumorů celkem tři.

Transport ALFA:
open-topped, (fast?), skimmer, AV: 11/11/11, transport capacity: 10 models. Cena 120 bodů.

Transport BETA:
fast, skimmer, AV: 11/11/11, transport capacity: 15 models. Cena 150 bodů.

Transport GAMA:
jetbike, transport capacity: 1 model (HQ-IC). Pravděpodobně také jako platforma pro gauss zbraně. Cena 60 bodů.

Jako upgrade vozidla bude možné pořídit: Quantum Shielding, který poskytuje +2 k přednímu a bočnímu pancíři vozidla do doby, dokud nedostane glance nebo penetraci. Vozidlo také získá bonusy z pravidla Living Metal. Cena tohoto upgradu bude závislá na vozidle, pro které se bude dokupovat.


Cena Necroních transportních vozidel jednoznačně nebude zanedbatelná, jsem tedy zvědav na to, jakou další výbavu budou tyto vozidla mít a jakou roli budou hrát s ohledem na zbytek kodexu, který, jak je z dřívějších rumorů jasné, bude překopaný od hlavy k patě.

2 komentáře:

  1. Zatim to vypada jako docela drahe srandy a jsem zvedav jak efektivne zduvodni transport 1IC za 60pts :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak ono to je něco jako destroyer body dnes, kreté je pravda o 20 pts levnější

    OdpovědětVymazat