40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

středa 10. srpna 2011

Necroní speciální pravidla

Server Bell of Lost Souls přináší nové informace z nového Necroního kodexu, konkrétně se jedná o popis speciálních pravidel, které budou Necroni mít. Dle rumoru se jedná o následující čtyři pravidla

Reanimation
Jedná se o upravený We'll Be Back. Modely s tímto pravidel, které byly zabity, si na konci fáze hází D6. Na 5+ se vracejí do hry. Ressurection Orb tento hod vylepšuje na 4+, pokud je orba do 6". Důležité je, že Reanimation se hází nehledě na zdroji zranění, takže funguje i proti zbraním způsobujícím instant death či power weapons. Z dřívějších rumorů však nefunguje v případě, kdy jednotka zcela zničena, čemuž napovídá i následující rumor.

Eternal Life
Toto pravidlo budou mít independent charakteři. Garantuje jim pravidlo Reanimation ve chvíli, kdy model ztratí poslední život. Pokud je hod úspěšný, IC se vrací do hry. Pokud je 1" od nepřátelského modelu, je umístěn do kombatu.

Living Metal
Narozdíl od současných výhod bude toto pravidlo značně omezeno. Vozidlo s tímto pravidlem ignoruje shaken na 2+ a stunned na 4+. Více od tohoto pravidla nelze očekávat.

Gauss Weapons
Oproti dřívějším rumorům se zdá, že gauss zbraně zůstanou beze změn, tedy že na hod 6 na wound způsobí wound, hod 6 na penetraci způsobí glance.

Žádné komentáře:

Okomentovat