40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

pondělí 29. listopadu 2010

Storm Raven

GW před několika dny umístil na své stránky fotku s modelem dlouho očekávaného Storm Ravenu. Nějakou chvíli na to jí zase ze stránek stáhnul. Názor na to jestli se jim model další lítací potvory povedl ať si udělá každý sám...


Podle rumorů by se měl model Storm Ravenu začít prodávat kolem března příštího roku, zároveň s vydáním nového kodexu Daemonhunterů.

Líbí se vám tento model? Nebo máte nějaký zajímavý tip na konverzi?

4 komentáře:

  1. Na tomhle konkrétním obrázku vypadá hodně divně :/. Tak nějak doufám, že z jiného úhlu to bude lepší :). Zatím pravda ale stormraven neplánuju hrát, uvidím jak to bude s novýma DH a možností alies, tam bych o tom možná uvažoval.

    OdpovědětVymazat
  2. novi DH nemaji mit moznost Alies...

    OdpovědětVymazat
  3. Vím že rumory jsou takové, ale stále doufám, že nějaká ofíko možnost bude. Celou novou armádu stavět nechci, ale pár modelů bych si rád pořídil. DH se mi líbili nejvíc, když jsem s 40k začínal, ale odradili mě kováci.

    OdpovědětVymazat
  4. No ja na stormraven docela cekal a urcite ho poridit chci, ale podle tech fotek to vypada zatim, ze pudu spis do cestusu count as stormraven.

    OdpovědětVymazat