40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

pondělí 20. srpna 2012

Kapitan hodnoti ETC


Predne, po tom co nas tym dosahl slozeni lidi a armad jake dosahl jsem si nedelal extra velke iluze a za cil jsem si jako kaitan dal porazit Rumuny (prohrat s nimi by byla opravdu ostuda) a dovest alespon 4 body (nase dosavadni maximum). Oba cile jsme splnili takze jsem prakticky spokojen, presto jsem nekde v hlouby duse presvedcen ze jsme meli na vic.

Nejprve mala statistika v podobe celkovych dosazenych bodu:
58 - Grigorij (SW)
56 - Greg (NEC)
52 - Slimak (ORK)
47 - Goran (DE)
45 - Jindra (GK)
39 - Arafeus (DA)
35 - Krecek (IG)
24 - Komplik (BA)

Ted to vemu odspodu a s nejakym info.

BA - ten list asi nefunguje, je pravda ze jsi byl vetsinou davan jako defendr, nicmene obcas tam byli souperi ktere papirove mohli dat.

IG se letos hrozne spatne parovala, nevim jak to bude v 6te edici nicmene byt stejna situace uz bych IG v tymu nechtel.

DA - spatne zvoleny list, na ETC nepatri, strasny problem co s tebou pri parovani a velice lehce znicitelny vetsinou souperu.

GK - papirove velmi silny list, nicmene se nakonec ukazalo ze ma s hodne souperi problem a diky tomu i nevyslo hodne matchupu. Ted si myslim ze tech 40 purifieru by mozna fungovalo lepe.

DE - list dobrej, celkove ale ziskano malo bodu

ORK - nemyslim ze tenhle list patri na ETC, a to si nemyslim ani o Orcich, nicmene tech 52 bodu me prijemne prekvapilo.

NEC - Armada jako takova dobra, hlavne jako rozbijec IG a jinych krabicek, ale nejsem si jist jak hratelne to bude v 6te edici.

SW - armada typu must have, navic ten vevercak tam ma opravdu zaslouzene misto.

V celkovem sumari jsme letos nemely vyslovene looser army, nebo mozna jednu :) Nicmene vetsi problem vidim v tom ze jsme nemeli ani zadne vyslovene wipovaci armady a to je podle me vetsi chyba, 20 bodu dali jednou Goran a Grigorij, ja se jednou priblizil s 19, a to je malo... tyhle wipovaci armady delaji hlavne vysledky!

Co se tyka souperu:
Rumunsko jsme proste dat museli
Vyhra nad Scotskem potesila jeste vic
Na Nemecko jsme nemeli ani nahodou
S Ukrajinou se vyslovene posralo parovani moji vinnou
S Beloruskem sme dle meho mohli hrat okolo remizy
S mercenaries jsme meli na dosah nejen remizu ale i vyhru

Jak jsem psal na zacatku, muj kapitansky cil jsme splnili, navic letos se v nasem tymu sesla opet fajn parta lidi, a hlavne spolecne vecery u piva byly moc fajn. Jako kapitan jsem si odnesl i radu dalsich cenych zkusenosti, i co do stavby tymu (listu), bohuzel s prichodem 6te edice muze byt hodne veci ulne jinak.

Zaverem vsem klukum z tymu diky za ucast a splneni ukolu :) a tesim se na risti rok.

PS. kdyby nekdo chtel nektery z turnaju v nasledujicim roce (Karak, OC, Adepticus, ...) udelat ve stylu tymoveho turnaje treba o 4 clenech na tym, urcite by to prineslo hodnotna data pro pristi cesky ETC tym, hlavne pro 6tou edici, a verim ze by se tymova hra libila i dalsim hracum v cesku a urcite by to byla zabava.

1 komentář:

  1. Velmi pravdepodobne se toho zhosti hradecky Karak. Turanj tymu bude side event jarniho fantaskoveho Karaku.

    OdpovědětVymazat