40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

neděle 5. srpna 2012

Český ETC tým připraven

Jako kapitán českého týmu mám tu čest informovat vás, že český W40k ETC (European Team Championship) tým je odladěn, rozehrán a připraven vyrazit. Před chvílí jsem se vrátil z posledního přípravného kempu, kde jsme ještě zkoušely různé matchupy a ladili párovaní proti našemu prvnímu soupeři a vše zatím vypadá velmi dobře. Ale začněme popořadě.

Složení týmu se letos, ale jako každý rok, neobešlo bez komplikací. Jsem vždycky překvapen, když zrovna nějaké ETC skončí, je hromada ohlasů a případných zájemců, kteří by chtěli příště jet, ale když dojde na samotné skládání týmu je problém vůbec sehnat osm hráčů, kteří opravdu chtějí jet a užít si asi nejlepší a největší warhammerovou akci, která je pro nás čechy relativně dostupná. Trvalo to několik měsíců, ale tým se nakonec složit podařilo, i když doslova za pět dvanáct před uzávěrkou listů došlo ještě k poslední změně v týmu, nicméně tým je kompletní, a až nestandardně (na ETC poměry) složen ze 7 ETC veteránů a jen 1 nováčka. Což se možná budete divit, ale na takovémto turnaji mají zkušenosti velký vliv. A po všech přípravách, ladění a trénincích můžu jako kapitán říct, že mám z našeho letošního týmu velmi dobrý pocit. Dokonce i Křeček, který loňi byl nejslabším článkem týmu, dnes předvedl, že když se mu dá do rukou správně postavená garda, dokáže zahrát pěkné výsledky.

Když už jsem začal jmenovat hráče, je možná načase představit celý tým, takže letos naši malou warhammerovou zemi budou bojovat tito hráči:

Jiří "Grigorij" Tesner - Space Wolves
Jindřich "UZMN" Čadík - Grey Knights
Jan "Arafeus" Kolář - Dark Angels
Pavel "Slimork" Břínek - Orks
Martin „Goran“ Moravec - Dark Eldars
Jiří „komplik“ Kocman - Blood Angels
Vít "MadHamster" Ilkanin - Imperial Guards
a moje maličkost Tomáš "Greg" Gregovský - Necrons


Přehled armád i s jednotlivými listy najdete zde: https://docs.google.com/document/d/1wt-ktYOS1SMaFWYF3ekEFePtSA7clTcLQo6z0XNEgzs/edit


Tak jako minulý rok, i letos už je známé rozlosování pro první kolo a nám bylo přiděleno Rumunsko, podle mě je to asi nejlepší soupeř jakého jsme mohli dostat už jen proto, že jsou letos vůbec poprvé na ETC, tak jejich listy nám přijdou vcelku přátelské a rozhodně se nejedná o nějaké šílené power buildy nebo skrytá komba, jako lze najít u jiných týmů. Osobně trochu doufám v jejich nezkušenost při stavbě týmu pro takovýto typ turnaje a případné možné chybky v párování. Ale nechci předbíhat, nebo rozhodně podceňovat. A hlavně už za necelé dva týdny se přesvědčíme.


Tím se trochu později v tomto článku dostávám k termínu akce, pro ty kdo nevědí tak letošní ETC bude probíhat od 17. do 19. Srpna a nově tak bude rozloženo na tři dny, každý den dvě hry. Jak už je zvykem, týmovému turnaji bude předcházet turnaj jednotlivců, neboli ESC a ten je na programu 15. a 16. Srpna, také s českou účastí a to konkrétně Komplik, Křeček a já. Součástí ETC je samozřejmě i WFB týmový turnaj, také s jiným českým týmem a česká účast bude tuším i na premiérovém FOW turnaji. Plus jsou na programu nějaké další doprovodné akce a miniturnaje. Místem konání je město Gorzow v Polsku, pro nás vzdálené 400+ km, takže velmi dostupné.


Pokud by z někoho vás zajímaly listy ostatních států, včetně našeho prvního soupeře Rumunska, tak je najdete zde: https://docs.google.com/document/d/1L3xWGhQGDLFSSWxmgjlzIWrDeIvhohJHJANV8QeeTD8/edit?pli=1

Pokud by někoho zajímaly mise, tak jsou zde: https://docs.google.com/document/d/1lim2E61Q90VRU_CWsazC1nxyUepz905cPDAX99ixGkg/edit

Jakmile to půjde, budeme se snažit informovat na Twitteru, Hofy, tady na 40dice a já nevím kde ještě. Tak prosím držte nám letos opět palce a snad už se podaří letos konečně nějaké zajímavější umístnění.

3 komentáře:

  1. Suéper, moc se těším a budu sledovat! Držím palce, nebo pěsti, či co. Poprosil bych o pravidelné informace na G+. Což?

    OdpovědětVymazat
  2. oživil jsem svůj starý twitter, takže budu sledovat tam

    OdpovědětVymazat