40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

pondělí 20. srpna 2012

ESC / ETC week - den 4 a 5.

V sobotu rano jsme meli na programu zkusit uremizovat Belorusko, umyslne rikam uremizovat, protoze meli hodne silnych listu, ktere nam vubec nepasovaly na parovani. Nicmene i pres to ze se nam az na secret choice a Arafea poradilo naparovat jaks taks ok, nakonec to byl hroznej propadak. Ja jedinej uhral 11 bodu proti GK, Komplik s 8 bodu proti IG, Krecek 6 bodu proti DAE, Slimak take 6 proti DE, Grigorij s Jindou po 5ti bodech proti SW a BA, Goran bod proti ELD a Arafeus bohuzel schytal sestry a neubranil se wipu. Vysledek zalostnych 41:118.

V poradi jsme se opet propadli niz a do ctvrte hry dostavame Scoty. Parovani dopadlo docela dobre, u Gardistickeho miroru jsem veril v to ze Krecek zacne a taky ze jo coz skocilo prvni poradnou vyhrou Krecka v historii ETC 17:3. Jindra proti DE ktere opravdu nechctel potkat, dokazal urvat svou jedinou vyhru na letosnim ETC 15:5. Ja si v parovani pocihal na na GK a rozebral jsem je 19:1, Arafeusovi se podarilo nabrat scaraby a uplne je vycistit a score 14:6, Slimak si poradils s Demonama 13:7, Goran bohuzel nedokazal vystrilet SW a rohral 6:14, Komplik kteremu nesedli Orci jen 5:15 a Grigorij bohuzel schytal BT, kteri jsou ciste staveni proti MEQ a byl rad za 1 bod. Takze krasna vyhra 90:70.

Na posledni den byl na programu nejprve match proti Ukrajine a tady uz to mohlo byt lepsi, parovaci tabulka vypadala dobre nicmene nas zaskocili predhozenim Sester, ktere jsme vubec mezi jejich armadama nemeli a ja nejak nezaznamenal jejich zmenu  SM za SB asi 2 tydny pred ETC. To nas trochu rozhodilo a s dotazem na Slimaka jestli je da, rekl ze ano, bohuzel necekal scout s meltama a jeho army se od toho okamziku promenovala ve vetsi a vetsi vrakoviste orku a nakonec jen 1 bod. Protoze nebylo moc co proti Ukrajine dat jako prvniho defendra, byl jsem domluven s Arafeem ze ho objetujem a zkusi hrat aspon na par bodu, jak se ale dalo cekat nasadili DE a ti mu dali wipe. V 6 kole parovani zbyvali souperi TAU, DA a NEC, na nasi strane IG, SW a DE v secretu, trochu jsme byli v pasti a ja musel tipnout co maji v secret oni a tipnul jsem TAU, tzn predhodil Krecka, jak se ale ukazalo TAU tam nebylo tim se nam vsechny 3 posledni pary dost pokazily a my tak mely pred sebou 5 z 8 velmy nevyhodnych stolu, Jednim z nich byl i Grigorij proti DA, ten ale nakonec zahral krasnych 15bodu, coz bohuzel bylo nase maximum, ja jeste urval 12 bodu proti IG, a pak uz jsme sli do minusu. Jindra 8 proti ELD, Komplik 7 proti GK, Slimak a Goran po 2 bodech proti SB a NEC a Krecek s Arafeem po 0 s TAU a DE. Velmi smutny vysledek 44:116

Na posledni hru na nas vysly Mercenaries, coz je vzdy tak trochu sklamani, ponevaz na ETC jste proto abyste se utkali s tymy z jinych statu, dva tymove duchy proti sobe a celkove fajn atmosfera. Mercenaries jsou mix prevazne polaku kteri se nedostali do narodaku s nejakymi zbytky z jinych statu, s nepripravenym parovanim, s nulovou tymovou taktikou a hlavne letos s nezverejnenymi listy dopredu, coz vypadalo asi tak ze mi jejich kapitan 10min pred zacatkem parovani pujcil jeho iphone s jejich listy a my meli velmi omezeny cas na to neco vymyslet. Ac parovani nedopadlo uplne nejhur, vyjma Krecka proti BA a Jindry v secretu proti CHSM, ale oba nakonec uhrali  8 a 10 bodu, nicmene ostatni hraci uz zadna slava. Teda az na Grigorioho, ktery proti fakt kokotovi s NEC uhral krasnych 17 bodu jsme dal brali uz jen 12 za Gorana proti BT, Arafa proti ORKS. Ja 6 proti DA, Slimak 5 proti SW a Komplik 0 proti GK. Prohrali jsme 70:90 a od remizy nas delilo jen 5 bodu, ktere meli velmi na dosah jak Slimak, tak Arafeus, bohuzel to stesti nakonec mel vzdy jejich souper a remizu jsme tak nedosahli.

Celkove 2 vyhry a 4 prohry jsou nase historicke maximum. Zisk 4 bodu je stejny jako pred dvema lety v Nemecku (1 vyhra, 2 remizy). Nicmene protoze letos bylo rekordnich 28 tymu tak 25 misto je prozmenu nase nejhorsi.

Zaver si udelajte kazdy sam, ja mam v planu jeste sepsat hodnoceni tymu a her z pohledu kapitana a snad mi vyjde cas a chut i na nejaky ten vlastni report.

Žádné komentáře:

Okomentovat