40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

sobota 18. srpna 2012

ESC / ETC week - den 3.


Konec srandy jde se hrat ETC. Dnes nas cekaly dve hry a na prvni jsme znali soupere nekolik tydnu dopredu a vklidu jsme si mohli pripravit parovani. Nasi souperem byli Rumuni a protoze byly letos poprve tak nejak jsem si rikal ze by mohli podcenit parovani a taky se tak stalo. Rumunsky kapitan nemel pripravenou zadnou parovaci tabulku ani nejake poznamky a proste paroval cimz se nam podarilo rozparovat vyhodne pro nas. Spolu s prevahou jejich lehcich listu jsme proste nemohli prohrat. Coz se nakonec s prehledem povedlo. Goran s Grigorijem brali 20bodu, Slimak 16, Greg 15, Arafeus 11, Jidra 7, Komplik 3 a Krecek 0, posledni dva jmenovani byli privnim a druhym defendrem a plus minus podobny vysledek se dal ocekavat. Celkove tedy 92:68 a docela jsem byl rad ze jsme nebrali vic a nemuseli bysme v pristi hre potkat tymy jako GER, POL, USA a podobne. V prubeznem poradi jsme se vyhoupli na krasne osme misto.
Bohuzel Nemci uhrali jen o bod vic jak my a tak na nas vysli ve druhem kole. Jen pripomenu ze nemci loni vyhrali ETC pote co porazily nekolik let neporazene Polaky, predloni byli tusim druzi a roky zpatky to nebylo o nic horsi. Takze utkani se s sampionem nevestilo nic dobreho a i kdyz pri parovani jsme meli vsichni velky oci, mozna nabuzeni jeste z vyhry snad Rumunama, az na par vyjimek se podarilo naparovat tak jak to prvne vetsine nasim hracum vyhovovalo, na stole to pak bohuzel vypadalo uplne jinak. Nejlepsi vysledek mel Slimak a to 10 bodu, Goran 6, Krecek 4, Greg 3, Arafeus 2, Komplik 1 a Grigorij s Jindrou po 0, ale hlavne na Jindru vysel opravdu spatny matchup. To ze nas Nemci vyndaji jsme vsichni vedeli, i kdyz jsme v duchu doufali v heroicky boj alespon o remizu, to ze nas ale rozeberou az takto hodne asi nikdo z nas netipoval. Celkove 26:134 a prubezne 20 misto. Prakticky nejhorsi pomocne body pro tymy s jednou vyhrou.
Zitra mame v prvni hre potkal Belorusko, ktere ma sice doposud jen jednu remizu ale jejich listy vypadaji docela tvrde a dobre naparovani bude tezke ale o to vic dulezite.
Jinak dve hry na den se zdaji jako dobra zmena, limit na hru 3 hod je opradu luxusni, parovani 30min tez a cca hodina pred parovanim kdy uz zname dalsiho soupere je taky super.

1 komentář: