40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

středa 1. září 2010

www.40dice.cz

Tak už máme i doménu: 40dice.cz, žádnej blogger a podobný nesmysly :)

Nicméně pokud někdo máte pocit že byste mohli také občas přispět nějakým článkem, fotkami, a pod. tak mě kontaktujte a mrknem na to... Ať nám to tu trochu odsypá. Předem díky

3 komentáře:

  1. No jeste by to trochu chtelo rozsirit info o tom ze tohle existuje, aby jste nepostovali jenom do prazdna. No a nejak to rozhybat at ta idea nezanikne driv nez poradne zacne.

    OdpovědětVymazat
  2. budem radi kdyz se nekde o teto domene zminis:) jinak zatim spamujeme hofyland a trochu thereisonlywar. jakekoli dalsi navrhy na propagaci privitame. stejne tak jako dalsi obcasne autory.

    OdpovědětVymazat
  3. Snazim se, ale z me strany moc lidi nepribude. Ja urcite budu navstevovat pravidelne ale jinak znam jenom par lidi co hraji a ti se maximalne obcas zastavi.

    OdpovědětVymazat