40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

čtvrtek 16. září 2010

Šeptanda pro rok 2011

"Vy nás ale zásobujete pane Karfík", s nadsázkou by se dala použít pravě tato známá věta z klasického českého filmu k rychlosti s jakou teď GW vydává 2-3 nové kodexy ročně. A poslední rumory svědčí o tom, že se tento trend nezastaví ani v roce 2011:
2010 říjen - Dark Eldars
2011 leden - Deamonhunters
2011 polovina roku - Necrons
2011 konec roku - TAU

Když vidím tuto soupisku mám dobrý pocit z toho, že se předělávají i méně hrané kodexy v takovéto míře a věřím že to povede v častějšímu hraní těchto skoro již exotických armád na našich turnajích, kde má zatím jasnou nadvládu marína. Co odhadujete, že přijde dál? 2012? Whitchhunters? Eldars? 6th rulebook?

2 komentáře:

  1. Trochu se obávám, že si budu muset pořídit druhou armádu :D. Deamonhunters a Necrons se mi líbili už když jsem si vybíral tu první. Tehdy mě odradil u Deamonhunters kov a Nekronů malá různorodost jednotek. Obojí se teď předpokládám změní :).

    OdpovědětVymazat
  2. Greg: Sestry, eldaři, pak ještě Démony, CHSM, BT, DA, orky a bylo by to komplet nové. Což by při rychlosti 3 kodexy/rok znamenalo poslední v lednu 2014 a pak by mohla následovat nová edice :)

    Toshiro: jelikož mám necronů krásných kulatých 100 modelů, tak se taky těším na nový kodex s přáním aby to stálo za to.

    OdpovědětVymazat