40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

pátek 29. července 2011

Necroni fázují ze stránek GW

Jak jistě všichni dobře víte, rumory říkají, že nás ještě letos Games Workshop podaruje novým Necroním kodexem. Jelikož rumorů ohledně nových Necronů již bylo opravdu mnoho, několikrát se termín vydání posouval, tak již mnozí přestali doufat, že se vůbec nového kodexu dočkají.

Nicméně neuvěřitelné se jednoznačně stane skutečností a již brzy bude deset let starý kodex nahrazen novým. I když zatím oficiálně ohlášen nebyl, vypovídá o tom samotná stránka Games Workshopu, kde již současný kodex není vůbec nabízen a pokud se k jeho produktové stránce dostanete, hlásí, že produk již není dostupný. Stažení kodexu tak jednoznačně potvrzuje, že nový kodex bude a to v relativně krátké době, tedy na podzim letošního roku, tak jak o něm hovoří rumory.

Nezbývá nám nic jiného, než se těšit.

Žádné komentáře:

Okomentovat