40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

sobota 2. července 2011

Blogy o Warhammeru 40k

Mezi lidmi jsou určitě některé WH40k blogy jako BoLS, YTTH či 3++ profláklé. Zajímavých blogů, věnujících se tématice 40k je opravdu hodně a rozhodně nám je kolegové fantaskáři mohou závidět. Některé blogy se věnují konkrétním armádám, další jsou obecnější a zabírají 40k tématiku od rumorů, hobby po samotné hraní, některé se pak věnují i více herním systémům. Tento článek přináší odkazy na spoustu zajímavých blogů. Určitě tady nejsou všechny. Pokud si myslíte, že by zde měl některý konkrétní být, dejte mi vědět v diskuzi ke článku.

Abecední seznam blogů:
Rád bych zde ještě podotkl, že zdaleka ne všechny z uvedených blogů bývají pravidelně aktualizovány, ale v součtu vygenerují velké množstí materiálu, který může být radou nebo inspirací.

1 komentář:

  1. Doporučuji http://natfka.blogspot.com/ - obzvláště pro Dark Eldary je (bylo) tam toho dost

    OdpovědětVymazat