40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

pondělí 30. května 2011

Novinky od GW v květnu

Tento měsíc se toho událo ze strany Games Workshop docela dost, vše to začalo cca před třemi měsíci kdy prosákly první informace o ukončení výroby kovových modelů a změně těchto "méně prodávaných" kousků, které se asi nevyplatí vyrábět z plastu, nově na resinové kousky. Už nevím kde jsem to čet, ale byl tento krok odůvodňován mimo jiné i levnější výrobou. Nyní když už je prodej resinových kousků zahájen došlo spolu s nimi i ke zdražení hlavně těchto resinových blistrů, ale krom nich dalších boxů a kodexů. Kompletní seznam co podražilo naleznete třeba na belloflostsouls.net , seznam je sice v dolarech ale lze spočítat nárůst o 10-15% a s tím můžeme kalkulovat i v ČR. Co se týká samotných resinových modelů tak můžeme jen doufat že nebudou všechny vypadat takto:

pokud si kliknete na obrázek pravym a dáte zobrazit jen obrázek, zobrazí se vám větší

Další novinkou pro květen je rozšíření nabídky Dark Eldařích modelů o několik orpavdu pěkných kousků:


Jako poslední byly upraveny termíny vydání následujících kodexů ale překvapivě o měsíc dopředu. Takže Nekroni by měli dorazit v Srpnu a sesrty v Listopadu.




Žádné komentáře:

Okomentovat