40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

sobota 28. ledna 2012

Připravované turnaje

Dalo by se říct, že tu máme warhammerovou okurkovou sezónu a od listopadu kdy proběhl hradecký Karak se na české w40k scéně prakticky nic neděje. Ale nezoufejte, blíží se lepší časy.

Už v únoru, i když teda až na konci února, tj. 25.-26.2. proběhne tradiční Adeptus Mechanicus v Brně na 1800pts, přesné propozice budou teprve zveřejněny.

O měsíc později, přesněji 24.-25.3. se uskuteční první turnaj z letošní série Ogr Cubb v Praze. Letos bohužel první z celkových dvou turnaj;, na rozdíl od dřívějších tří turnajů během roku. Bodové omezeni je 1750pts.

První víkend v květnu, tj. 5.-6.5. je na programu Czech Grand Trounament v Přerově opět na 1750, ze kterého chceme udělat turnaj, který bude jedinečný nejen v ČR, ale troufnu si tvrdit, v celé Evropě. Předně půjde o ryze kompetitivní akci s výhrou 500eur/12.000Kč pro vítěze, ale zároveň plánujeme našlápnutou sobotní afterpárty, takže o zábavu bude postaráno i mimo herní stoly. Detailnější info o tomto turnaji i s pozvánkou ještě přineseme v některém z dalších článků, zatím můžete checknout alespoň webovky www.gt40k.cz .

Troufnu si tvrdit, že žádný další větší turnaj nás do léta nečeká a jak všichni víme, v létě má vyjít šestá edice pravidel a podle rumorů to vypadá na úplně jinou hru, takže doporučuji, navštívit některý z výše uvedených turnajů a využít ho k pomalému rozloučení s pátou edici :)

2 komentáře:

  1. chtělo by to zase něco napsat, docela to tu chcíplo

    OdpovědětVymazat
  2. Ano ano, připojuji se k žádosti...data, informace, víc informací :-))

    OdpovědětVymazat