40dice.cz

Několik hráčů české w40k scény se dohodlo a rozjelo tento blog 40dice.cz , kde budeme postovat reporty, zajímavé fotky, rozebírat různé taktiky a podobně. Doufáme že si zde každý fanda w40k přijde na své.
Pokud máte pocit, že občas také můžete přispět do obsahu 40dice.cz, stačí kontaktovat některého z autorů nebo na mejl greg@fmx.cz . Předem díky

čtvrtek 5. prosince 2019

BCP Player na Karaku 2019

Karak 2019 byl přelomový v několika věcech. Tou hlavní byl asi způsob registrace. Ten se poprvé v dějinách řešil pomocí smartphone aplikace BCP Player (analogicky orgové měli BCP TO). Ze začátku s tím měli možná někteří hráči problém, ale to už tak s novinkami bývá.

K čemu to bylo dobré? Orgům to pomohlo lépe kontrolovat listy, mít přehled hráčů snadno po ruce, následně párovat hráče do jednotlivých kol a přiřazovat jim stoly.

Od hráčů se požadovala registrace na turnaj, poslání rosterů a během turnaje zapsání výsledků. Během několik minut se hned ve svých apkách dozvěděli o svém párování.

Pro jistotu byly výsledky her zapisovány postaru na papír, kdyby náhodou došlo ke kolapsu nevyzkoušeného systému. Vše ale proběhlo hladce.

Dá se tedy předpokládat, že tato apka se začne pomalu stávat standardem turnajů?


Žádné komentáře:

Okomentovat